Beste leden,

Helaas mensen, de gedwongen sluiting is verlengd naar 1 september 2020.  Hiermee treedt de afwijkende contributieregeling in werking.Voor de goede orde, nogmaals de regeling:

ALLE abonnementen worden bevroren voor de duur van de lopende sluiting, gerekend vanaf 1 april. De gebruikelijke incasso van 1 april is niet doorgegaan. Er vinden geen abonnementsbetalingen meer plaats en de einddatum van de  lopende jaarabonnementen en maandabonnementen worden voor de tijdsduur van de verdere sluiting opgeschoven. De eerste incasso zal pas plaatsvinden wanneer er weer gesport kan worden. Uiteraard kunnen wijzigingen in de bevroren abonnementen of opzeggingen ook pas worden aangevraagd en in behandeling worden genomen op het moment dat het abonnement weer actief is en incasso plaatsvindt.

Wil je, bij nader inzien, de gratis inlogcode van FitSnack.tv? Via dit medium kun je thuis leuke work-outs volgen.Stuur ons een mailtje en we sturen de inlogcodes zo spoedig mogelijk naar je toe. Blijf gezond en hopelijk tot snel!

Sjoerd, Fit-Now! Kollum                             

Anne en Jolanda, Fit-Now! Surhuisterveen

Corona-update 24 maart 2020:

Beste leden,

Wij kunnen niet wachten om 7 april a.s. weer aan de slag te gaan. Vast net als jullie. Toch moeten we ook rekening houden met het scenario dat we langer dicht moeten blijven. En hoe gaan we dan om met lopende abonnementen? Tijd om jullie te informeren in geval van een langere gedwongen sluiting na 7 april a.s.

ALLE abonnementen worden bevroren voor de duur van de lopende sluiting, gerekend vanaf april. De gebruikelijke incasso van 1 april gaat dan NIET door. Er vinden geen abonnementsbetalingen meer plaats en de einddatum van de  lopende jaarabonnementen en maandabonnementen worden voor de tijdsduur van de verdere sluiting opgeschoven. De eerste incasso zal pas plaatsvinden wanneer er weer gesport kan worden. Uiteraard kunnen  wijzigingen in de bevroren abonnementen of opzeggingen ook pas in behandeling worden genomen op het moment dat het abonnement weer actief is en incasso weer plaatsvindt.

Wij denken hiermee een passende oplossing te bieden en hopen dat we jullie spoedig weer in goede gezondheid bij Fit-Now! gaan zien. Blijf goed op jezelf passen!

Sjoerd, Fit-Now! Kollum                             

Anne en Jolanda, Fit-Now! Surhuisterveen

*Corona-update  18 maart 2020:

Het coronavirus heeft ons gedwongen om onze sportschool te sluiten. Als service voor onze leden hebben we een lidmaatschap afgesloten bij FitSnacks.TV., zodat je voor de duur van sluiting van Fit-Now (kosteloos) via dit platform aan de slag kunt. Deze online tv-zender heeft een grote variatie aan korte work-outs voor iedereen en is toegankelijk via laptop, pc, tablet, smartphone en smart-tv. Interesse? Stuur dan even een kort mailtje via surhuisterveen@fit-now.nl of kollum@fit-now.nl en dan ontvang je de inlogcode. Schuif banken en stoelen maar aan de kant en zet 'm op. Veel plezier alvast!

*Corona-update 15 maart 2020:

Beste leden,

Vanwege het overheidsbesluit omtrent het coronavirus zijn de Fit-Now! vestigingen in Surhuisterveen en Kollum t/m maandag 6 april a.s. gesloten. Wij hopen dinsdag 7 april weer open te mogen gaan. Via onze mediakanalen (website, Facebook en Instagram) houden wij je op de hoogte van de verdere ontwikkelingen. Denk goed om jezelf en om een ander.

Sjoerd, Fit-Now! Kollum                             

Anne en Jolanda, Fit-Now! Surhuisterveen

Onbeperkt sporten v.a. € 17,95 p.m.

Wil jij je direct inschrijven? Download het inschrijfformulier en neem deze mee naar Fit-Now!

Inschrijven